tirsdag 18. november 2008

Soverommet...

Fammens soverom ferdigstilt... enn så lenge... som dere ser mangler det lister i taket... men slik er det jo i det i det virkelige livet også - lister er det siste som kommer på, om en ikke gjør det straks...Nytt sengeteppe, det fikk en tynn ståltråd i begge kortender for at det skulle ligge pent på sengen...


Sminkebordet er laget av en Toro pappeske (rett i koppen kakao), hvitt stoff og div blonder...
Speilet var et lommespeil, delte det i to, et her i soverommet og et i syrommet...

Lampefotet er bakdelen av en trykknapp, 3 glassperler og skjermen er brettet papir...
Flaskene på bordet er perler, med små perler til topp, et lite smykke ligger der også - laget av bittesmå perler, en gaveposer som er printet ut - lurer på hva den skjuler...
Ha en super dag alle sammen...


4 kommentarer:

Kristín sa...

Meget, meget smukt og idéene
dine er helt fantastiske.
Hilsen,
Kristín.

chevostar sa...

Så utrolig flott du har fått det i dukkehuset ditt :) Jeg har kjøpt noen flere møbler da jeg var i Bergen, som ikke var malt. De holder jeg på med nå, og maler og trekker om trekket på!
Fant og endel på nett på en av de danske butikkene som du hadde handlet fra, så det er på vei i posten :) Nå begynner det virkelig å bli gøy ! Må bare få satt inn vinduene og dører og få satt opp lister, tror jeg må høre om pappa kan hjelpe med litt der.. er ikke så stø på skråskjering! Men det ordner seg nok :)

Får masse masse inspirasjon av å se på bloggen din :)

Ha en flott dag mita :)

Tofo sa...

For et flott dukkehus! Jeg ble helt fasinert! Sånn hobby vil jeg og ha... Lånte faktisk en bok på biblioteket for sikkert 1-2 år siden om alt mulig til dukkehus som en kunne lage i sånn Fimo leire.. (er det det det heter?)
Jeg har i hvertfall kost meg skikkelig med HELE bloggen!
Lykke til videre, jeg skal følge med videre! :)

Rita sa...

Så flott å se huset ditt tar form. Soverommet er bare koseligt, er imponert av alt du får til å lage, kakkelovn og det hele :)
Lampen var stilige og veldig "up to date" :))